SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

Subor Boru Sanayi A.Ş.'nin gerçekleştirdiği davete katıldık ve okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı hediyemizi takdim ettik.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109.YILI OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMLA KUTLANMIŞTIR.  ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETTLE ANIYORUZ. RUHLARI ŞAD OLSUN...

Mrt

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bünyesinde çırak ve stajyer öğrenci çalıştıran tüm işletmelere yönelik 6331 sayılı Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve MEB 2024/36 sayılı genelge hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz, İlçe MEM İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız, Okul Müdürümüz, Akyazı MTAL müdürümüz ve Oda Başkanlarımızla bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Ekm

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Z. Şinasi BAYRAKTAR, Genel Sekreter Harun BAYRAK ve Çağrı Otomotiv işletme sahibi Hüseyin FURUNCU okulumuzu ziyaret ettiler. Okul müdürümüz Erkan ÖLMEZ ile okulumuzdaki eğitim öğretim faaliyetleri ve işbirliğinin artırılması konularında bilgi alış verişi yapıldı. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100.YILI KUTLU OLSUN

Kurumumuz öğretmenlerinin Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlamış olduğu kitapçığı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle okulumuz rehberlik servisi ve okul öğretmenlerimizin katılımıyla öğrencilerimize gerekli desteği sağlamak için psikoeğitim programını hayata geçirerek, öğrencilerimizin psikososyal durumlarını değerlendirecek bir planlama yaptık. Risk ve önlemleri konuştuğumuz bir toplantı düzenledik.

Şbt

Akyazı Mesem ailesi olarak bir ailemizin daha ev eşyası eksiklerini tamamlamaya çalıştık. İş birliği ve desteklerinden ötürü Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne de teşekkür ederiz.

Şbt

Yurdumuzda gerçekleşen deprem nedeniyle bölgedeki depremzedeler için ihtiyaç duyulan ve bu sebeple başlatılan proje kapsamında 100 soba yapımı için gerekli anlaşma ve ön hazırlıklar tamamlanmış olup, yine konu hakkında yapılan acil çağrı kapsamında hazırlanan 7 soba bu bölgelere sevk edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Şbt

DAHA KURUMSAL BİR EĞİTİM ÖĞRETİM ORTAMINA ADIM ATIYORUZ. TASARIMINI ÖĞRENCİLERİMİZ İLE YAPTIĞIMIZ YENİ LOGOMUZ OKULUMUZA HAYIRLI OLSUN.

Şbt

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MATEMATİK DERSİ SINIF İÇİ ETKİNLİKLER KAPSAMINDA 'SUDOKU' ÇÖZEREK DİKKATLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE ANALİTİK DÜŞÜNMELERİ HEDEFLENDİ.