SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi

Subor Boru Sanayi A.Ş.'yi ziyaret ettik.

Subor Boru Sanayi A.Ş.'nin gerçekleştirdiği davete katıldık ve okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı hediyemizi takdim ettik.

Subor Boru Sanayi A.Ş.'nin gerçekleştirdiği davete katıldık ve okulumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı hediyemizi takdim ettik.

Okul müdürümüz Erkan ÖLMEZ, müdür başyardımcımız Selman KARASU ve Metal Teknolojisi öğretmenimiz Hasan YOLCU'nun katıldığı davette Subor Boru A.Ş. Genel Müdür Sn. Haluk ALEMDAR ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Seyfettin KILIÇ beylerle mesleki eğitim, okul sanayi işbirliğinin istihdama ve nitelikli iş gücüne olan katkılarının görüşüldüğü davette fikir alışverişi yapılmıştır. Kendilerinemisafirperverlikleri ve okulumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

17-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 15:08 - Görüntülenme: 54