SAKARYA / AKYAZI - Akyazı Mesleki Eğitim Merkezi

ODA BAŞKANLARIMIZLA BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz, İlçe MEM İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız, Okul Müdürümüz, Akyazı MTAL müdürümüz ve Oda Başkanlarımızla bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdik.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ramazan ŞERBETÇİ, İlçe Milli Eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sayın Yusuf DURMUŞ, Okul müdürümüz sayın Erkan ÖLMEZ ve Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Hüseyin DEMİR’in katılımı ve 5362 sayılı kamu kurumu niteliğindeki esnaf ve sanatkarlar odalarından Akyazı Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Sayın Sezgin DURMUŞ, Akyazı Manifaturacılar, Kavaf, Ayakkabı, Konfeksiyon ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Sayın İsmet ÖZTÜRK, Akyazı Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Sayın Kerem EVREN ile bir araya geldik.

Yapılan toplantıda oda başkanlarımıza ilgili odalarının bünyesindeki işletmelere duyurulması konusunda Mesleki Eğitim, Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında çırak ve stajyer çalıştırılması konularında alınacak tedbirler, yasal düzenlemeler hakkında bilgilendirme ve istişare yapılmıştır.

Misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

20-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 14:58 - Görüntülenme: 56